<br />
<b>Notice</b>:  Undefined offset: 12 in <b>/var/www/vhosts/elkevanhoof.be/httpdocs/views/bmx/nieuws-detail.php</b> on line <b>4</b><br />

Nieuws Terug

  Vallen en opstaan
16 MAY

Vallen en opstaan

Gepost door Elke Vanhoof op 16-05-2017

Ondertussen is het al 2 weken geleden dat ik ten val ben gekomen tijdens de tweede reeks van de Europeaan League te Erp, Nederland.

Na de eerste reeks gewonnen te hebben was ik goed op weg om ook de tweede op mijn naam te schrijven. En toen sloeg het noodlot toe. Ik kwam ten val, scheurde de gewrichtsband van mijn linker duim en GAME OVER!

Dit is ondertussen al operatief behandeld. Nu zit ik wel opgescheept met een brace die ik 4 weken moet dragen en in totaliteit 8 weken moet revalideren.

Door die blessure heb ik spijtig genoeg een aantal belangrijke wedstijden gemist. Onder meer de Wereldbeker manche te Papendal, Nederland, en die te Heusden-Zolder in eigen land. Deze laatste was de allereerste wereldbeker die in België werd georganiseerd. Dus 2x pech! Zeker door dat ik een goede en blessuurvrije winter had en me heel goed voelde op mijn fiets.

Maar de moed laten zaken staat niet in mijn worden boek en na de revalidatie met goede moed terug de pees erop en dit richting EK en WK. Onze targets zijn nu enigszins aangepast maar mijn leuze is en blijft… NO PAIN, NO GAIN!

Updates over mijn revalidatie kan je volgen via mijn instagram, facebook of twitter account: @ElkeVanhoof91

Tot snel!